Hotové omáčky v novém kabátě

Hotové omáčky v novém kabátě

Od nového roku se v obchodech můžete setkat s moderním designem hotových omáček Otma Gurmán. Nová elegantní sklenice ještě více zvýrazní její skvělý obsah a na etiketě se setkáte se všemi důležitými informacemi – od kompletního složení výrobku, přes zvýraznění alergenů až po tabulku nutričních hodnot.

Na víčko vybraných hotových omáček Otma Gurmán jsme navíc umístili malou knížečku, ve které najdete inspirativní recepty od našich fanoušků z Facebooku.

Vaše oblíbené hotové omáčky sice změnily svoji tvář, ale to nejlepší zůstává stejné – skvělá chuť, vybrané ingredience a univerzální použití jak za tepla, tak za studena.

A na závěr ještě malé překvapení.  Již brzy budete moci ochutnat dvě zcela nové hotové omáčky: pikantní Mexickou s fazolemi a kukuřicí a sladko-kyselou Sweet&Sour s kousky ananasu a bambusovými výhonky. Chuť těchto novinek si prostě zamilujete.

otma-3d-mexicka.jpgotma-3d-sweet-sour.jpg

Ochutnejte nové hotové omáčky jako první

Chcete naše nové hotové omáčky vyzkoušet jako první? Tak nám do 21. 3. pošlete recept, ve kterém bude jednou z ingrediencí některý z výrobků Otma Gurmán. Pokud nám pošlete i kvalitní fotografii přípravy či výsledného pokrmu, můžete se stát jedním z pěti gurmánů, kteří získají testovací balíček s hotovými omáčkami Otma Gurmán.

Recepty i fotografie zasílejte na email: soutez@otma.cz do 21. 3. 2015.

Ty nejzajímavější recepty zveřejníme na www.otma.cz.

 

Věříme, že z široké nabídky hotových omáček Otma Gurmán si i Vy vyberete tu svoji NEJ. Přejeme Vám dobrou chuť.


A nezapomeňte, že na našem e-shopu tyto omáčky pořídíte za výhodnou cenu.