Veselé Vánoce Vám přeje Otma

Veselé Vánoce Vám přeje Otma

Milí příznivci značky Otma,

rok se s rokem sešel a my bychom Vám rádi poděkovali za přízeň v roce 2014. Dovolte nám krátkou rekapitulaci.

Letos jsme pro Vás spustili nové webové stránky, vymysleli několik tvůrčích soutěží, uspořádali ochutnávky kečupů, přílohových i hotových omáček a spustili nový e-shop se zvýhodněnou nabídkou produktů. Rok to byl tedy úspěšný a jsme rádi, že se vydařil, za což z velké části vděčíme hlavně Vám.

Jako poděkování pro Vás na příští rok připravíme několik novinek. Můžete se těšit například na nové druhy hotových omáček Otma Gurmán a na trh uvedeme i další výrobky, které prozatím necháme jako překvapení.

I nadále s Vámi budeme komunikovat na Facebooku a na webu Otma, kde můžete najít kompletní informace o značce Otma i o našich výrobcích. Pokud Vám na webových stránkách něco chybí, napište nám prostřednictvím kontaktního formuláře. Určitě se Vám ozveme a moc rádi odpovíme.

Budeme rádi, pokud se s námi podělíte i o zajímavé recepty. Umístíme je na web, aby se Vašimi dobrotami mohli inspirovat také ostatní gurmáni.

Přejeme Vám krásné a pohodové prožití svátků vánočních, příjemnou oslavu konce roku 2014 a do roku 2015 hodně zdraví, štěstí, úspěchů a důvodů k radosti.

Vaše Otma