Změna receptury a designu u kečupů

Změna receptury a designu u kečupů

 

Kečupy OTMA budou mít od dubna nové modernější obaly. Kečupy OTMA Gurmán mají navíc novou recepturu. Naše společnost, která je jedničkou na trhu v kategorii kečupů, i v letošním roce přichází s inovacemi k posílení své pozice u spotřebitelů.

Kečupy OTMA a OTMA Gurmán získaly modernější vzhled. Etikety jsou přehlednější a zvýrazňují dlouholetou tradici jejich výroby a hlavní benefit, jako jsou bohatá rajčatová chuť nebo přírodní složení. Jako obal jsou z důvodu recyklovatelnosti a prémiového vzhledu používány skleněné láhve. Kečupy OTMA Gurmán navíc doznaly změny v receptuře. Ta nově neobsahuje zahušťovadla, konzervanty, lepek, barviva ani další přídatné látky. Byl z ní odstraněn škrobový sirup a vyznačuje se vysokým podílem rajčat. Označení „EXTRA“ znamená, že musí obsahovat 10 % vnesené rajčatové sušiny, což odpovídá 200 g rajčat na 100 g kečupu. K výrobě je použito 210 gramů rajčat na 100 gramů kečupu.

"Novou recepturou jsme chtěli výrobek přizpůsobit aktuálním požadavkům spotřebitelů, kteří stále více dávají přednost přírodnímu složení bez přídatných látek,“ říká Markéta Chocholová z oddělení marketingu.