Nakupujte v novém e-shopu

Nakupujte v novém e-shopu

Své oblíbené výrobky Otma si teď můžete nechat dovézt až domů.

Nemají ve Vašem obchodě nové Otma Gurmán luštěniny? Rádi byste se předzásobili Gurmánem, ale nemáte jak odvézt těžký nákup? Nebo prostě jen rádi nakupujete z pohodlí svého domova? Pak pro Vás máme skvělou zprávu. Náš nový e-shop Vám ušetří spoustu času, sil a budete-li sledovat naše akční nabídky, tak i peněz.

Na e-shopu najdete vybrané výrobky Otma i Otma Gurmán, ale také zeleninu Znojmia, kompoty, rybičky a oleje Vasco da Gama, kojenecké výživy Hamánek, sirupy či džemy Hamé Sweet, paštiky a trvanlivé výrobky Hamé. Ze širokého spektra výrobků je zde zatím nabízeno asi 500 produktů, nabídku však budeme postupně rozšiřovat. V nabídce jsou i novinky, které zatím nejsou v obchodech, například Otma Rajčatovou šťávu, která Vás v horkých letních dnech skvěle osvěží.

E-shop vznikl ve spolupráci se společností Aukro, takže se v naší nabídce snadno zorientujete a nakoupíte si v uživatelsky příjemném prostředí. Jednoduše si vyhledáte svůj oblíbený produkt, nebo si zobrazíte akční nabídky, které se budou pravidelně měnit.

Můžete si vybrat z několika způsobů platby i přepravy a při nákupu nad 999 Kč Vám výrobky zavezeme zdarma.

Takže klikněte na www.hame-eshop.cz a seznamte se s naší nabídkou.

Přejeme Vám příjemný nákup.